E:sons Hår Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva frisörsalong och försäljning av hårvårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E:sons Hår Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är E:sons Hår Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1988-03-02 så skapades E:sons Hår Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel E:sons Hår Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

E:sons Hår Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556320-7702 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är E:sons Hår Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med E:sons Hår Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0223-12364 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom E:sons Hår Aktiebolag är Eriksson, Lars Krister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Maud Irene Marguerite som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .