G. Hallberg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

G. Hallberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Fagersta. I G. Hallberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallberg, Kjell Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Dagny Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G. Hallberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå G. Hallberg Aktiebolag på telefon 0223-13400.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, företagsförmedling samt ekonomisk rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är G. Hallberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

G. Hallberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

G. Hallberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och G. Hallberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G. Hallberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hallberg, Dagny Ingegerd -Hallberg, Kjell Gösta

G. Hallberg Aktiebolag har 556309-6824 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.