Fagerstahälsan Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fagerstahälsan Aktiebolag är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Fagerstahälsan Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fagerstahälsan Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fagerstahälsan Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1986-07-01. Men sedan 1991-01-01 så har Fagerstahälsan Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björnbacksv. 2, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fagerstahälsan Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-17080.

Fagersta arbetar för att företag som Fagerstahälsan Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fagerstahälsan Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom medicinsk och teknisk hälsovård, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fagerstahälsan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eriksson, Knut Lennart -Fredriksson, Lars-Erik -Gustafsson, Carina Elisabeth -Svartling, Sven Benny Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fagerstahälsan Aktiebolag och det är följande personer, Svartling, Sven Benny som är född 1955 och har titeln Extern VD, Eriksson, Knut Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Lars-Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Carina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Avlesen, Gunilla Ingrid A som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Damberg, Rolf Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant.Lindfors, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Modin, Tommy Jan-Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nordling, Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor.Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fagerstahälsan Aktiebolag är 556278-4271.