Nordins Svets Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Nordins Svets Aktiebolag är ett bolag som finns i Fagersta. I Nordins Svets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordin, Bo Malkolm som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Börje Sixten som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Nils Ingemar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordins Svets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordins Svets Aktiebolag på telefon 0223-13895.

Bolaget skall bedriva svetsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordins Svets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nordins Svets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nordins Svets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nordins Svets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordins Svets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordin, Bo Malkolm -Nordin, Börje Sixten

Nordins Svets Aktiebolag har 556276-5403 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.