Advokatbyrån Eliases Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Advokatbyrån Eliases Aktiebolag är ett bolag som finns i Fagersta. I Advokatbyrån Eliases Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eliases, Erik Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Morell, Lars Uno Herman som är född 1961 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatbyrån Eliases Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatbyrån Eliases Aktiebolag på telefon 0223-17070.

Bolagets verksamhet är uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Idag är Advokatbyrån Eliases Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatbyrån Eliases Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokatbyrån Eliases Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Advokatbyrån Eliases Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatbyrån Eliases Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatbyrån Eliases Aktiebolag har 556276-5064 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.