Ekonomibolaget Antman - Nordström AB

Västmanlands län

Information

556265-2049 är organisationsnummer för verksamheten Ekonomibolaget Antman - Nordström AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomibolaget Antman - Nordström AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Ekonomibolaget Antman - Nordström AB finns i.

Ekonomibolaget Antman - Nordström AB har varit registrerat sedan 1985-10-08 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomibolaget Antman - Nordström AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Ekonomibolaget Antman - Nordström AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekonomibolaget Antman - Nordström AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ekonomibolaget Antman - Nordström AB så kan ni göra det på telefon genom 0223-16010 eller genom brev på följande adress:
Sveav. 10 B, 737 47, Fagersta

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende administration, redovisning, ekonomi och skatter samt utbildning inom området redovisning och skatt, jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomibolaget Antman - Nordström AB och det är Antman, Gunilla Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Eva Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,