Fagersta Företagstjänst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fagersta Företagstjänst Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Fagersta Företagstjänst Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fagersta Företagstjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fagersta Företagstjänst Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fagersta Företagstjänst Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fagersta Företagstjänst Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sveav. 14 A, 737 47, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-14765.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fagersta Företagstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fagersta Företagstjänst Aktiebolag har idag 556258-1115 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Bengt Gunnar Gösta -Larsson, Kerstin Maria är den som för stunden ansvarar för Fagersta Företagstjänst Aktiebolag

Bolaget skall utföra redovisningsservice och ekonomisk rådgivning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fagersta Företagstjänst Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bengt Gunnar Gösta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kerstin Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .