Cronimet Fagersta AB

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Aktiebolag som heter Cronimet Fagersta AB. Det finns flera bolag som liknar Cronimet Fagersta AB i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Cronimet Fagersta AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1985-02-19 så har Cronimet Fagersta AB varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Cronimet Fagersta AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Cronimet Fagersta AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Industriområdet Skrotgården, 737 40, Fagersta. Vi ni istället prata med Cronimet Fagersta AB så kan ni göra det på 0223-42000.

Bolaget skall bedriva inköp, bearbetning och försäljning av skrot och metallråvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sandberg, Alf Roger som är född 1956 och har titeln VD, Sandberg, Alf Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilarsky, Günter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jokiniemi, Reijo Aatos som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Mattias som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Cronimet Fagersta AB har 556256-2362 som sitt organisationsnummer.