Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag är ett bolag som finns i Fagersta. I Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Ola Sven Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Carl Fredrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag på telefon 0223-71024.

Bolaget skall utföra plattsättningsarbeten, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fagersta Plattsättningsfirma Aktiebolag har 556247-1895 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.