Fagersta Kontorsmaskiner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Fagersta Kontorsmaskiner Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Aktiebolag. Fagersta Kontorsmaskiner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Fagersta Kontorsmaskiner Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556242-6030.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0223-17560 alternativt besöka eller skicka post till Fagersta Kontorsmaskiner Aktiebolag på följande adress Dalav. 40, 737 47, Fagersta.

Fagersta Kontorsmaskiner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fagersta Kontorsmaskiner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holm, Kent Daniel som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsmaskiner och datorer, samt service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.