Hedin-Västanfors Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Aktiebolag som heter Hedin-Västanfors Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hedin-Västanfors Aktiebolag i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hedin-Västanfors Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1987-03-12 så har Hedin-Västanfors Aktiebolag varit registrerat. Idag är Hedin-Västanfors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Hedin-Västanfors Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergslagsv. 49, 737 33, Fagersta. Vi ni istället prata med Hedin-Västanfors Aktiebolag så kan ni göra det på 0223-43500.

Bolaget skall bedriva trävarurörelse och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jansson, Lars Erik som är född 1976 och har titeln VD, Jansson, Lars Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Hedin-Västanfors Aktiebolag har 556234-9687 som sitt organisationsnummer.