Swed-Hydraulic AB

Västmanlands län

Information

Swed-Hydraulic AB är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Swed-Hydraulic AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Swed-Hydraulic AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Swed-Hydraulic AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1983-06-14. Men sedan 1984-01-01 så har Swed-Hydraulic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rättarbacken 4, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swed-Hydraulic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-19000.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Swed-Hydraulic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swed-Hydraulic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av hydraulikartiklar med tillhörande verksamhet.

Firmatecknare för Swed-Hydraulic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Holm, Kjell Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swed-Hydraulic AB och det är följande personer, Holm, Kjell Arne som är född 1957 och har titeln VD, Holm, Kjell Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Jan Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Carina Margareta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Swed-Hydraulic AB är 556228-5006.