Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam)

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva handel med optiska varor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1982-11-23 så skapades Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) och företaget är har F-skattsedel Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) har haft det sedan 1994-01-01.

Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556222-9269 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) så går det att nå dem via telefon på 0223-15300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glasögoncentrum Geir Bergström Aktiebolag (Synsam) är Bergström, Geir Einar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Kickan Irene som är född 1945 och har titeln Suppleant, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .