Fagersta Låg Energi System Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Fagersta Låg Energi System Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fagersta Låg Energi System Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fagersta Låg Energi System Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fagersta Låg Energi System Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-05-06. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fagersta Låg Energi System Aktiebolag ska trivas.

Fagersta Låg Energi System Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av låg energi system för fastighetsuppvärmning med förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagersta Låg Energi System Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Fagersta Låg Energi System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Fagersta Låg Energi System Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-13830.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fagersta Låg Energi System Aktiebolag är Eriksson, Jan Börje som är född 1944 och har titeln VD, Eriksson, Jan Börje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rikard Mattias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Fagersta Låg Energi System Aktiebolag har 556217-3715 som sitt organisationsnummer.