Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1979-11-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-157400.

Fagersta arbetar för att bolag som Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag och det är följande personer, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Redeskog, Leif Ruben som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hedins Trä & Bygg i Eskilstuna Aktiebolag är 556202-0072.