Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag är en verksamhet som finns i Fagersta. I Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Redeskog, Leif Ruben som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag på telefon 0240-13705.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenlig verkamhet.

Idag är Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter

Hedins Trä & Bygg i Ludvika Aktiebolag har 556197-4782 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.