AB Karl Hedin Sågverk

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och AB Karl Hedin Sågverk är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AB Karl Hedin Sågverk är ett av dem. Statusen för AB Karl Hedin Sågverk är att Bolaget är aktivt.

AB Karl Hedin Sågverk är ett Aktiebolag och skapades 1976-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AB Karl Hedin Sågverk ska trivas.

AB Karl Hedin Sågverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogs- och trävarurörelse samt fastighetsförvaltning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB Karl Hedin Sågverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är AB Karl Hedin Sågverk Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med AB Karl Hedin Sågverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-77100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med AB Karl Hedin Sågverk är Nilsson, Nils Ingvar Fredrik som är född 1978 och har titeln VD, Nilsson, Nils Ingvar Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hanser, Erik Conny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Runnérus, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotSalling, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

AB Karl Hedin Sågverk har 556194-0775 som sitt organisationsnummer.