Hedin-Bergkvist Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hedin-Bergkvist Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Hedin-Bergkvist Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hedin-Bergkvist Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Hedin-Bergkvist Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hedin-Bergkvist Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergslagsv. 49, 737 33, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-43500.

Fagersta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hedin-Bergkvist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hedin-Bergkvist Aktiebolag har idag 556193-3085 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergkvist, Ulf Ragnar -Hedin, Karl Firman tecknas i förening av -Eklund, Gustav Peter -Wigert, Jan Peter är den som för stunden ansvarar för Hedin-Bergkvist Aktiebolag

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag bedriva handel med skogsprodukter, trävarurörelse, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Hedin-Bergkvist Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln VD, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Ulf Ragnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Gustav Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln RevisorWallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .