Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Aktiebolag som heter Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1976-01-14 så har Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag varit registrerat och sedan 1976-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fårbov. 4, 737 30, Fagersta. Vi ni istället prata med Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag så kan ni göra det på 0223-19090.

Bolaget skall bedriva legotillverkning och reparation av maskiner och maskindelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Karl Tony Ove som är född 1967 och har titeln Extern VD, Gunnarsson Wahlén, Lars Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svarts, Johan Ingemar som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfgren, Lars Olof Mattias som är född 1968 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Renström, Hans Nicklas som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ragnar Sandberg & Söner Mekaniska Verkstads Aktiebolag har 556191-2154 som sitt organisationsnummer.