Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB är ett av dem. Statusen för Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB är att Bolaget är inaktivt.

Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB är ett Aktiebolag och skapades 1974-09-11. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB ska trivas.

I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB inte är momsregistrerat.

Idag är Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter.

De som är på något sätt har med Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB är Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Redeskog, Leif Ruben som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Hedins Trä & Bygg i Krylbo AB har 556188-0542 som sitt organisationsnummer.