AB Karl Hedin Energi

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva handel med och tillverkning av biobränsle, energi och trävaror samt finansförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Karl Hedin Energi vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är AB Karl Hedin Energi ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1972-10-02 så skapades AB Karl Hedin Energi och bolaget är har F-skattsedel AB Karl Hedin Energi har haft det sedan 1994-01-01.

556170-0278 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är AB Karl Hedin Energi Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med AB Karl Hedin Energi så går det att nå dem via telefon på 0223-43500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Karl Hedin Energi är Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Salling, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .