Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket)

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Statusen för Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) är att Bolaget är aktivt.

Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett Aktiebolag och skapades 1972-03-28. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) ska trivas.

Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-17035.

Firman tecknas var för sig av -Ejenstam Melin, Siv Ingegerd Katar -Melin, Lars Anton.

De som är på något sätt har med Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) är Melin, Lars Anton som är född 1957 och har titeln VD, Melin, Lars Anton som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejenstam Melin, Siv Ingegerd Katar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Barle, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Livsmedelshallen Rekylen Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556161-7506 som sitt organisationsnummer.