AB Karl Hedin Industri

Västmanlands län

Information

AB Karl Hedin Industri hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där AB Karl Hedin Industri finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Karl Hedin Industri tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AB Karl Hedin Industri har haft sedan 1997-01-01. AB Karl Hedin Industri har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Karl Hedin Industri så kan ni göra det genom att skicka er post till Tennisg. 1, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-87080.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är AB Karl Hedin Industri Privat, ej börsnoterat.

AB Karl Hedin Industri har idag 556157-5159 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hedin, Karl Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för AB Karl Hedin Industri

Föremålet för bolagets verksamhet är trävarurörelse och byggvaruhandel, fastighetsförvaltning, handel och förvaltning av aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I AB Karl Hedin Industri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salling, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .