Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1972-01-17. Men sedan 1972-01-01 så har Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skogsv. 6 B, 737 49, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-17895.

Fagersta arbetar för att bolag som Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva lastnings- och markplaneringsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksahet.

Firmatecknare för Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag och det är följande personer, Mattsson, Bertil Lars-Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Siv Monika som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lars Mattsson Lastmaskiner Aktiebolag är 556156-7966.