Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem är en verksamhet som finns i Fagersta. I Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ericsson, Kurt Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Kurt Sebastian Mikael som är född 1983 och har titeln Suppleant, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem på telefon 0223-30008.

Bolaget skall bedriva vård och behandling av psykiskt sjuka, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Bergslagsgårdens Sjuk- och behandlingshem har 556141-5760 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.