Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-09-29. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag ska trivas.

Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva guldsmedsaffär jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-71639.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wester, Karin Anneli Firman tecknas i förening av -Wester, Eva Cecilia -Wester, Johan Mathias.

De som är på något sätt har med Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag är Wester, Karin Anneli som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wester, Eva Cecilia som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Johan Mathias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Guldsmed E. Lindgren Aktiebolag har 556129-2110 som sitt organisationsnummer.