Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till FÅRBOVÄGEN 15, 737 30, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0225-50580.

Fagersta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag har idag 556123-1738 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende administration, redovisning, ekonomi och skatter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Fagersta Bokföringsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christiansson, Stig Rune som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Lars Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisor, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .