AB Karl Hedin Bygghandel

Västmanlands län

Information

556114-1812 är organisationsnummer för företaget AB Karl Hedin Bygghandel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Karl Hedin Bygghandel är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som AB Karl Hedin Bygghandel finns i.

AB Karl Hedin Bygghandel har varit registrerat sedan 1967-12-28 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Karl Hedin Bygghandel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

AB Karl Hedin Bygghandel är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Karl Hedin Bygghandel är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter

Vill ni komma i kontakt med AB Karl Hedin Bygghandel så kan ni göra det på telefon genom 0223-43500 eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Karl Hedin Bygghandel och det är Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hederstedt, Per Anders Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Kersti Anna Margareta som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sven Gunnar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsten, Ulf Gerhard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönning, Bengt Arthur som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln RevisorWallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor