Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Aktiebolag som heter Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1965-09-15 så har Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag varit registrerat och sedan 1975-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Semla Rudgruvan, 737 92, Fagersta. Vi ni istället prata med Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag så kan ni göra det på 0223-17190.

Bolaget skall tillvarataga samt förädla industriella restprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Klein, Alfred som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Jakobsson, Lars Anders Folke som är född 1951 och har titeln Extern vice VD, Horn, Gert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Berghoff, Gerhard Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gräbener, Heinrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettersson, Bo Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotÖstlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jakobsson, Lars Anders Folke -Pettersson, Bo Christer Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Minerals & Metals Recovering - Mireco Aktiebolag har 556099-7065 som sitt organisationsnummer.