E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristiansbergsv. 3, 737 30, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-10383.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag har idag 556091-8665 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I E.G. Gustavssons Glasmästeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Erik Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Landmark, Barbro Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisor, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .