Aktiebolaget Signalmekano

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Signalmekano är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Signalmekano finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Signalmekano är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Signalmekano som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1963-08-12. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Signalmekano varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Backgården, 737 91, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Signalmekano så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-53160.

Fagersta arbetar för att bolag som Aktiebolaget Signalmekano ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Signalmekano. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning, montering och service av tele- och eltekniska material, bedriva handel med förbrukningsmaterial och förnödenheter till industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Signalmekano är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Signalmekano och det är följande personer, Torssell, Carl Magnus Sigvard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Torssell, Carl Krister som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Signalmekano är 556088-6789.