Fagersta Plåtslageri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Fagersta Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Fagersta Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fagersta Plåtslageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fagersta Plåtslageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-04-03. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Fagersta Plåtslageri Aktiebolag ska trivas.

Fagersta Plåtslageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse inom byggnadsbranschen, funktionskontroll, besiktning, installation och service av ventilationsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagersta Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Fagersta Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Fagersta Plåtslageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-14060.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fagersta Plåtslageri Aktiebolag är Törnstrand, Bengt Yngve som är född 1934 och har titeln VD, Törnstrand, Bengt Yngve som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnstrand, Ulla Birgitta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Fagersta Plåtslageri Aktiebolag har 556087-0981 som sitt organisationsnummer.