Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556085-5396 är organisationsnummer för bolaget Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag finns i.

Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag har varit registrerat sedan 1962-12-17 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-10347 eller genom brev på följande adress:
Ekv. 4, 737 32, Fagersta

Bolaget skall bedriva transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingvar Petterson i Västanfors Aktiebolag och det är Pettersson, Bo Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,