Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag

Västmanlands län

Information

556083-9077 är organisationsnummer för bolaget Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag finns i.

Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag har varit registrerat sedan 1962-08-20 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-71830 eller genom brev på följande adress:
Transportv. 3, 737 30, Fagersta

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ragnar Perssons Åkeriaktiebolag och det är Persson, Carl-Göran Ragnar som är född 1954 och har titeln VD, Persson, Carl-Göran Ragnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillman, Lars Einar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor,