Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva försäljning och entreprenadverksamhet inom måleri- och golvbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1962-03-23 så skapades Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner och verksamheten är har F-skattsedel Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner har haft det sedan 1994-01-01.

Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556082-3782 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Fagersta.

Just nu är Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner så går det att nå dem via telefon på 0223-10487 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner är Andersson, Jan Tomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Erik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .