Fagersta Industri El Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fagersta Industri El Aktiebolag är ett företag som finns i Fagersta. I Fagersta Industri El Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Kent Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Anneli Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fagersta Industri El Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fagersta Industri El Aktiebolag på telefon 0223-42060.

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av elmaterial och elartiklar till verkstadsindustri och uthyrning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fagersta Industri El Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fagersta Industri El Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fagersta Industri El Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fagersta Industri El Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fagersta Industri El Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fagersta Industri El Aktiebolag har 556081-4781 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.