Aktiebolaget Västanfors Industrier

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Aktiebolaget Västanfors Industrier är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Västanfors Industrier är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Västanfors Industrier är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Västanfors Industrier är ett Aktiebolag och skapades 1956-11-14. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Västanfors Industrier ska trivas.

Aktiebolaget Västanfors Industrier är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av monteringsbara byggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Västanfors Industrier är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Aktiebolaget Västanfors Industrier Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Västanfors Industrier så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-47500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Gustafsson, Lars Runar.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Västanfors Industrier är Gustafsson, Lars Runar som är född 1955 och har titeln Extern VD, Lindblad, Leif Evert Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hägelmark, Stefan Manne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Leif Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Stefan Evert som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gardshol, Kjetil som är född 1959 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Västanfors Industrier har 556063-9451 som sitt organisationsnummer.