Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB

Västmanlands län

Information

556061-5006 är organisationsnummer för bolaget Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB finns i.

Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB har varit registrerat sedan 1955-05-31 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB så kan ni göra det på telefon genom 0223-19030 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsv. 49, 737 33, Fagersta

Bolaget skall idka handel med byggmaterial samt järn- och trävaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hedins Trä & Bygg i Västanfors AB och det är Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alila, Astrid Margaretha som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor,