Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Aktiebolag som heter Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1953-02-10 så har Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag varit registrerat. Idag är Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mästarv. 10, 645 41, Strängnäs. Vi ni istället prata med Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag så kan ni göra det på 0152-22780.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial och trävaror och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Redeskog, Leif Ruben som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Wigert, Jan Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Hedins Trä & Bygg i Strängnäs Aktiebolag har 556057-7362 som sitt organisationsnummer.