Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär är ett Aktiebolag och skapades 1941-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär ska trivas.

Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med möbler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-10312.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär är Ludvigsson, Per Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Anne-Marie som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Ludv. Petterssons Möbelaffär har 556040-4567 som sitt organisationsnummer.