Aktiebolaget Karl Hedin

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Karl Hedin är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Karl Hedin finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Karl Hedin är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Karl Hedin som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1935-12-28. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Karl Hedin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bergslagsv. 49, 737 33, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Karl Hedin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-43500.

Fagersta arbetar för att bolag som Aktiebolaget Karl Hedin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Karl Hedin. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva skogs- och trävarurörelse, fastighetsförvaltning, leasingrörelse avseende bilar, fordon och inventarier för trävarurörelsen, handel och förvaltning av aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Karl Hedin är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hedin, Karl.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Karl Hedin och det är följande personer, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Extern vice VD, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kilander, Ulf Johan Gunnarsson som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Björn Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Björn Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot.Karlsten, Ulf Gerhard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Nils Gunnar Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lodin, Sven-Olof Gösta som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot.Salling, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant.Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisor.Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Karl Hedin är 556034-7725.