Atlas Copco Secoroc Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556001-9019 är organisationsnummer för företaget Atlas Copco Secoroc Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Atlas Copco Secoroc Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Atlas Copco Secoroc Aktiebolag finns i.

Atlas Copco Secoroc Aktiebolag har varit registrerat sedan 1898-01-24 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Atlas Copco Secoroc Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Atlas Copco Secoroc Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Atlas Copco Secoroc Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna -Halling, Johan Alexander Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Atlas Copco Secoroc Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-46100 eller genom brev på följande adress:
Björnbacksv. 2, 737 30, Fagersta

Bolaget skall bedriva direkt eller genom hel- eller delägda företag, mekanisk verkstadsrörelse och utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Atlas Copco Secoroc Aktiebolag och det är Gustavsson, Anders Håkan som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Hedblom, Helena Marie som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Modin, Tommy Jan-Erik som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Nordin, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Stenqvist, Alf John som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Österberg, Karl Anders som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknareHalling, Johan Alexander som är född 1952 och har titeln VD, Halling, Johan Alexander som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Björn Klas Otto som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,StyrelseordförandeEricson, Carl Johan Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantLindgren, Bengt Birger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantPettersson, Kjell Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Jan Bertil som är född 1959 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantStenberg, Kent Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln Revisorvan Lienden, Klas som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor