Keramikfirma Stefan Magnusson

Västmanlands län

Information

550323-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Keramikfirma Stefan Magnusson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Keramikfirma Stefan Magnusson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Keramikfirma Stefan Magnusson finns i.

Keramikfirma Stefan Magnusson har varit registrerat sedan 1984-06-27 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Keramikfirma Stefan Magnusson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Keramikfirma Stefan Magnusson är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Keramikfirma Stefan Magnusson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Keramikfirma Stefan Magnusson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av egna keramikföremål.

Det finns olika personer som har en koppling med Keramikfirma Stefan Magnusson och det är Magnusson, Ulf STEFAN som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,