Oles mat

Västmanlands län

Information

Oles mat hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Oles mat finns. I Fagersta så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Oles mat tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Oles mat har haft sedan 2007-01-25. Oles mat har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Oles mat så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4655350.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Oles mat har idag 541202-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Oles mat

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, grillning, försäljning av livsmedel i butik, import och export av livsmedel, uthyrning av personal inom restaurang, servering, demo och event. Bedriva handel med färdiglagad mat, utskick av mat samt handel med storköksprodukter och grillar. Kock i butik och restauranger, butiksdemonstrationer av mat och event. Samt med ovan förenlig verksamhet.

I Oles mat så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderström, Lars Olof som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .