Salong Skönheten Aino Luotomäki

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Salong Skönheten Aino Luotomäki är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Salong Skönheten Aino Luotomäki är ett av dem. Statusen för Salong Skönheten Aino Luotomäki är att Bolaget är aktivt.

Salong Skönheten Aino Luotomäki är ett Enskild firma och skapades 1995-02-09. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Salong Skönheten Aino Luotomäki ska trivas.

Salong Skönheten Aino Luotomäki är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hudvård, kosmetik, pedikyr, manikyr, diatermi, massage och vaxning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Skönheten Aino Luotomäki är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Skönheten Aino Luotomäki och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Salong Skönheten Aino Luotomäki så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-15501.

.

De som är på något sätt har med Salong Skönheten Aino Luotomäki är Luotomäki, Aino Helena som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Skönheten Aino Luotomäki har 540522-XXXX som sitt organisationsnummer.