Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen"

Västmanlands län

Information

540201-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen". Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" finns i.

Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" har varit registrerat sedan 2005-10-27 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" så kan ni göra det på telefon genom 0223-16363 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet såsom handledning för individer, grupper, personalgrupper, klientgrupper m.m. att med öppna sinnen se sina egna utvecklingspotential inom sitt yrke samt att stärka sin sociala kompetens i samspel med andra människor i grupp. Att med olika gestaltningsmetoder öppna nya möjligheter och perspektiv på sin egen och gruppens situation för att möjliggöra förändringar. Skräddarsyr utvecklingsprogram som kunden har behov av. Utvecklingsprogrammet kan variera från ett gruppterapeutiskt till pedagogiskt arbete med gestaltning och olika aktionsmetoder och skapande verksamhet. Rehabilitering för korttidsbehandling för alkoholmissbrukare såväl med klienter som anhörig med familjer.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Birgitta Kaitajärvi "Öppna Sinnen" och det är Kaitajärvi Lejdelin, Ulla Birgitta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,