Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice

Västmanlands län

Information

Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice finns. I Fagersta så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice har haft sedan 1995-01-01. Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-15535.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice har idag 521218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice

Reparation av husvagnar och bilar samt viss tillverkning av påbyggnadsdel till släpkärror.

I Leif Wirén Fritids och Husvagnsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wirén, Leif Göran som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .