ODENSNÄS

Västmanlands län

Information

521122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ODENSNÄS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ODENSNÄS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som ODENSNÄS finns i.

ODENSNÄS har varit registrerat sedan 1998-02-18 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ODENSNÄS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

ODENSNÄS är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för ODENSNÄS är följande:

Vill ni komma i kontakt med ODENSNÄS så kan ni göra det på telefon genom 0223-33040 eller genom brev på följande adress:

Festvåning, café och konferens samt varuförsäljning såsom vykort, souvenirer och minnesföremål.

Det finns olika personer som har en koppling med ODENSNÄS och det är Swärd, Jonas Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,