Mats Fastighetsservice

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Enskild firma som heter Mats Fastighetsservice. Det finns flera bolag som liknar Mats Fastighetsservice i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mats Fastighetsservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1999-10-25 så har Mats Fastighetsservice varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mats Fastighetsservice och det finns fler bolag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Mats Fastighetsservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mats Fastighetsservice så kan ni göra det på 0223-16833.

Fastighetsskötsel, gräsklippning, mindre VVS, elarbeten, snöröjning, sandning, beskärning av träd och buskar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Åmark, Mats Börje som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Mats Fastighetsservice har 521115-XXXX som sitt organisationsnummer.