Firma Siv Bärekrans

Västmanlands län

Information

520828-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Siv Bärekrans. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Siv Bärekrans är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Firma Siv Bärekrans finns i.

Firma Siv Bärekrans har varit registrerat sedan 1995-09-02 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Siv Bärekrans så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Firma Siv Bärekrans är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Firma Siv Bärekrans är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Siv Bärekrans så kan ni göra det på telefon genom 070-3964144 eller genom brev på följande adress:

Resande säljare till butik, damkonfektion.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Siv Bärekrans och det är Bärekrans, Siv Elisabet som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,